Notícies

We Are Family ——GW meraikan majlis hari jadi untuk pekerja

18-03-2022

    For å fremme GWs bedriftskultur og uttrykke selskapets omsorg for ansatte, med sterk støtte fra GM Chen Jianli, arrangerte GW en bursdagsfest 26. februar. Bursdagsfeiringen ble holdt for de ansatte som har bursdag i januar og februar. Det gir ikke bare en følelse av lykke til alle, men tilfører også noe nytt til GWs bedriftskultur.

We Are Family ——GW celebrated birthday party for employees

    Bursdagsfesten begynte med verten for direktøren for selskapets kontor, Chen Lili. GM Chen Jianli tok på seg bursdagshatter for alle bursdagsstjerner, og sendte bursdagsgaver og hjertelige ønsker.

We Are Family ——GW celebrated birthday party for employees

    GW lagde nydelige kaker, morsomme spill og vakre gaver til bursdagsfesten. Med den muntre sang av"Gratulerer med dagen"i det flimrende levende lyset kom bursdagsstjernene med bursdagsønsker etter hverandre. De overdådige rettene gjorde bursdagsstjernene fulle av lovord, de interessante spillene nøt bursdagsstjernene, og de utsøkte gavene gjorde at bursdagsstjernene kom tilbake fulle av belønninger.

We Are Family ——GW celebrated birthday party for employees

    Bursdagsfeiringen gjenspeiler GWs hjertelige omsorg for ansatte og GWs bedriftskultur av"Vi er familie". Hengivenhet er like lang som følgesvenn, og det er ikke nødvendig å si så mye om kjærlighet. Det er en spesiell sjanse som lar oss bli en familie, jobbe hardt sammen, respektere og elske hverandre i denne store familien til GW. I fremtiden vil vi fortsette å gå sammen, bære vind, frost, regn og snø sammen, og nyte den lyse fremtiden. Takk for at du ble hos oss hele veien! Gratulerer med dagen!


Obteniu el preu més recent? Respondrem tan aviat com sigui possible (en 12 hores)

Política de privacitat