Notícies

Pekerja Wanita Meraikan Perayaan Di Gunung Laojun

17-03-2022

    For å feire den internasjonale kvinnedagen og fremme kommunikasjon mellom kolleger, organiserte GW alle de kvinnelige ansatte for å gjennomføre"En dagstur til Laojun-fjellet"8. mars og presenterte gjennomtenkte og praktiske feriegaver.Alle disse arbeidene fikk ros fra kvinnelige ansatte.

    Laojun Mountain, en nasjonal kjent turistattraksjon, ligger i forstaden Luanchuan, Luoyang, den gamle hovedstaden til tretten dynastier. Det er et av de mest kjente turistmålene i Kina.

    Female Employees Celebrate the Festival At Laojun Mountain

    På denne meningsfulle dagen tok GWs kvinnelige ansatte taubanen fra foten av Laojun-fjellet til toppen, Zhongtianmen-toppen, og så høye fjell og dype daler, strekninger med topper og rygger under føttene. Når de klatret til toppen av toppen, nøt de de majestetiske fjellene, de enorme skogene, den skinnende snøen og de gylne toppene av templer. Underveis var alle blide og nøt moroa med å gå. 

    


    Etter fjellturaktivitetene fikk de gjennomtenkte og kreative overraskelsesgaver utarbeidet av GW. Romantiske såpebuketter, myke sjokolader, søte bjørnehåndklær, praktisk geitemelksåpe og delikate frokostkopper, alle ble positivt overrasket over disse gavene.

    



    Etter festivalen la alle ut bilder i Wechat-øyeblikket, og kommenterte med følelser:"Takk for GWs omtanke og engasjement, som lar oss slappe av i kropp og sinn ved å klatre i fjellene og nyte naturen sammen etter travelt arbeid, den sender også nydelige og praktiske overraskelsesgaver, som doblet vår lykke!" "Jeg håper jeg kan feire 8. mars hver dag! Det er en stor ære å være medlem av GW!"Denne festivalaktiviteten lar de kvinnelige ansatte slappe av og nyte livets moro, som aktiverer og beriker sinnet deres. Kulturlivet gjenspeiler fullt ut GWs humanistiske omsorg for kvinnelige ansatte ved å tilbringe den internasjonale kvinnedagen med glad stemning, sende dem en dyp kjærlighet og varme, ! Ønsker GWs kvinnelige ansatte evig unge!

Female Employees Celebrate the Festival At Laojun Mountain

Obteniu el preu més recent? Respondrem tan aviat com sigui possible (en 12 hores)

Política de privacitat