Notícies

GW Menjalankan Latihan Kecemasan Kebakaran

23-02-2022

GW har alltid sett på sikkerhetsproduksjon som toppprioritet. GW holdt en brannberedskapsøvelse 8. februar som en måte å gjøre alle ansatte kjent med bruk av brannslukningsapparater, brannslokkingsmetoder og ferdigheter, rømningsveier og redningsmetoder, testing av beredskapstilstanden til alle ansatte for å øke bevisstheten om brannsikkerhet og seniorlederes evne til å håndtere offentlige kriser. Ledere for ulike avdelinger og alle ansatte i selskapet deltok i denne øvelsen.

Hovedinnholdet i denne øvelsen inkluderer: forklare brannslukkingsmetodene i henhold til forskjellige typer branner; demonstrere bruken av brannslukningsapparater på stedet, og organisere ansatte til å betjene dem; forklare og øve på nødevakuering og rømningsmetoder; simulerte tiltak og behandling for sårede med ulike skadetilstander.

Borsimuleringsscenario: Rengjøringskluten i avfallsbeholderen tar fyr. Når den ansatte finner brannen, melder de fra umiddelbart. Vakthavende leder i beredskapsgruppen gjennomfører raskt beredskapsplanen. Samtidig ringer branntelefonen"119"og arrangere ansatte til å veilede brannbilen.


GW Conducted a Fire Emergency Drill

Regissør Zhang Yong demonstrerer hvordan man bruker brannslukningsapparater

Medlemmene av beredskapsteamet, varslingsevakueringsteamet, kommunikasjonsforbindelsesteamet og logistikkstøtteteamet slokker branner metodisk, evakuerer omkringliggende ansatte, kommuniserer, redder materiell og behandler skadde på en ryddig måte i henhold til inndelingen av arbeid. Deretter introduserte minister Zhang Yong, sjefen for øvelsen, utvalget av brannslukningsapparater for forskjellige branner og fokuserte på å forklare og demonstrere bruken av brannslukningsapparater. Som svar på noen problemer ga minister Zhang Yong også detaljerte veiledninger.

GW Conducted a Fire Emergency Drill

Ansatte utfører brannslokkingspraksis

Under øvelsen var Zhang Yong, øverstkommanderende for øvelsen, rolig og kommanderte skikkelig. Nødteamene svarte raskt og samarbeidet jevnt. De deltakende ansatte fikk ikke panikk og ble evakuert raskt og trygt på en ryddig måte.

Under hele øvelsen var opplegget tett og kompakt, de ansatte var organisert ryddig og slokkeaksjonen var rask og effektiv. Øvelsen forbedret bevisstheten om brannslukking og sikkerhetsferdighetene til alle ansatte i selskapet, testet funksjonaliteten til ulike prosedyrer, organisasjonsevnen og beredskapsevnen, for å oppnå formålet med denne øvelsen.




Obteniu el preu més recent? Respondrem tan aviat com sigui possible (en 12 hores)

Política de privacitat