Notícies

Selamat makan malam untuk menyambut Festival Pertengahan Musim Luruh

18-12-2021

Midthøstfestivalen nærmer seg. For å takke de ansatte for deres bidrag til selskapet, spesielt organiserte selskapet alle ansatte til å gjennomføre en Midt-Høstfestmiddag om kvelden 19. september. Mer enn 50 Guangwei Precision-ansatte samlet seg for å ønske festivalen velkommen.

 

Etter å ha fullført dagens arbeid, ankom de ansatte middagsstedet i to og tre, og så annonserte Mr. Chen starten på middagen etter å ha sendt Midt-Høstfestivalen velsignelser.

 

Utsøkte og solide retter som Beijing-stek and, dampet havabbor, braiserte knoker, kald biff og så videre, får pekefingeren til å bevege seg. Når den kombineres med sur eller søt suppe, henger deiligheten rundt nesen, og smaken er nesten grei. Det er utrolig.

 

Vanligvis opptatt med jobb og familie, kollegene som har den sjeldne muligheten til å komme sammen, sitter sammen og nyter vinen og delikatessene, mens de prater glad, med den skarpe lyden av klirrende glass, muntre ord og høy latter. I hele prosessen med middagen var ambisjonene forskjøvet og stemningen varm.

Tiden gikk ubevisst, og middagsselskapet varte til klokken ni om kvelden. Denne gruppebyggingsmiddagen slapper ikke bare av alles sinn, men øker også forståelsen mellom kolleger som sjelden er sammen, forkorter avstanden mellom hverandre, harmoniserer forholdet til hverandre og forbedrer samholdet i selskapet ytterligere.

 

Selvfølgelig, når den lyse månen er et gratis bilde, kan ikke fordelene være mindre. Selskapet kjøpte spesielt inn et parti ferske og sprø epler og utsøkte og deilige månekaker og delte dem ut til ansatte. Eple representerer sikkerhet, og månekakedelegasjonen er rund. Selskapet ønsker alle en lykkelig familie og en lykkelig familie. Samtidig ønsker vi også vår Guangwei Seiko-familie i morgen Bedre!








Obteniu el preu més recent? Respondrem tan aviat com sigui possible (en 12 hores)

Política de privacitat