Notícies

Memetik anggur untuk menikmati alam semula jadi, mempunyai kehidupan terapung selama setengah hari

17-12-2021

    I august 2021, er fritidspromenaden i fabrikkområdet full av vinstokker. Hvert år når den bærer frukt, blant de tette grønne bladene, henger det druer fra bakken. Druene ser først ut som grønn glasur, og blir til slutt lilla agat, fulle av krystaller. Alle var dekket av en svak rimfrost og utstrålede en fristende fruktig duft. Bare det å henge på hylla fikk folkets tunge til å vokse og salivere.


Picking grapes to enjoy nature

  having a floating life for half a day

    Så snart våren er over vil alle se på vintreet, se det blomstrer med gule blomster, se det bære grønne frukter, og se frukten bli rød og lilla, vi kan endelig nyte den. Sett opp en stige, spis mens du plukker, skrell av det tynne hudlaget, og den forlokkende søte duften kommer ut. Gjennom det grønne og vannaktige kjøttet kan du vagt se noen få druegroper som gjemmer seg i det. Putt fruktkjøttet inn i munnen og bit forsiktig, en søt og lett syrlig smak gled fra tungespissen til bunnen av hjertet mitt.

 Picking grapes to enjoy nature

 

 having a floating life for half a day



   Å stjele et flytende liv for en halv dag, i denne varme sommeren, er også en annen form for trøst å smake på druer under druestolene.


Picking grapes to enjoy nature

Obteniu el preu més recent? Respondrem tan aviat com sigui possible (en 12 hores)

Política de privacitat