Notícies

Delegasi kongres rakyat daerah memeriksa kerja pengeluaran keselamatan syarikat kami

17-12-2021

    Den 17. juni 2021 kom distriktets folkekongressdelegasjon til selskapet vårt for å utføre sikkerhetsproduksjonsinspeksjoner.

 

    Delegasjonen inspiserte nøye nøkkelplasseringer og områder som produksjonsverksteder, reklametavler for sikkerhet og brannslokkingsutstyr, og lyttet til innføringen av etableringen av sikkerhetsstyringssystemet for produksjon, undersøkelse og håndtering av skjulte farer osv. relevant person med ansvar for vårt selskap.

 

    På det påfølgende symposiet bekreftet representantene vårt firmas sikkerhetsproduksjonsarbeid fullt ut og kom med noen fornuftige forslag og meninger om hvordan man kan styrke sikkerhetsproduksjonen: Det har gått inn i flomsesongen og været er varmt, og vi må legge stor vekt på den høye temperatur vær. De negative effektene på produksjonssikkerheten forårsaket av store nedbørsmengder og kraftig nedbør har satt responsen på ekstremvær i en viktig posisjon. På den ene siden er det nødvendig å styrke akuttvarslingsarbeidet og forbedre tidligvarslingsmekanismen for å sikre rettidig respons og rask respons. På den annen side må vi strengt følge kravene til beredskapsarbeid, lage en helhetlig beredskap og forbedre håndteringskapasiteten.

 

    Delegasjonen understreket: ideologisk må vi legge stor vekt på sikkerhet i produksjonen, etablere en bunnlinjebevissthet, eliminere potensielle sikkerhetsfarer fra kilden og bygge en sterk forsvarslinje; vi skal drive forskriftsmessig og styrke sikkerhetskunnskapen og ferdighetstreningen til ansatte. , For å fremme forbedring av faglig nivå; for å oppnå systemspesifikasjoner, komplette materialer, fullstendig undersøkelse av skjulte farer og sikkerhetsopplæringsposter i hovedboken; rettidig rapportering til relevante avdelinger i nødstilfeller, for å sikre sikkerheten, harmonien og stabiliteten i bedriftens sikkerhetsproduksjon.


GM chen introduserer produksjonssituasjonen for lederne



GM chen introduserer plassering av gjenstander til lederen


GM chen Introduser verkstedet for lederen



GM chen Introduser verkstedet for lederen


GM chen rapporterer situasjonen til selskapet til lederne i møterommet


GM chen Introduser selskapets kunder for lederne


Obteniu el preu més recent? Respondrem tan aviat com sigui possible (en 12 hores)

Política de privacitat