Notícies

April "Fire BBQ"

25-05-2023

I lys av det faktum at selskapets opprinnelige månedlige selskapsunderholdningsaktiviteter de siste månedene, for å ta igjen ordrene som ble forsinket av fjorårets epidemiske situasjon, har blitt suspendert i 3 måneder; nå er de fleste bestillingene gjennomført, og selskapet vil takke alle ansatte for innsatsen. Det er en mulighet for alle til å slappe av. Samtidig, på grunn av de mange nye medarbeiderne i år, og for å gi en plattform for alle å bli kjent med hverandre og styrke samarbeidet, holder vi spesielt en"brennende grill"begivenhet.

I dette arrangementet vil alle ansatte bli delt inn i 6 team, med 9-10 personer i hvert team, fritt til å kombinere; i fellesskap organisert av Comprehensive Management Department og Marketing Department, tilberede ovner og ingredienser for alle; hvert lag har en ovn, en grillingredienser til 10 personer, bakt selv etter at arrangementet starter.

April"Brann BBQ"


Klokken 18:30 den 29. april 2023, på selskapets parkeringsplass, har arrangørene av dette arrangementet spist ulike grillingredienser som kjøttspyd, kjøttboller, fisketofu, kyllingvinger og mer fristende enn Zibo BBQ. Luoyang pannekaker, jeg vil bare gi alle ansatte en netto rød grillopplevelse.

April"Brann BBQ"


Aktiviteten startet i regi av daglig leder Chen Jianli. Da aktiviteten startet, brettet mennene opp armene og ermene og meldte seg frivillig til å sitte i stillingen som mesterkokken; Kokkene leverer favorittspydene i hendene; atmosfæren er sammenlignbar med den på jobben, og de er alle veldig travle...

April"Brann BBQ"

   

Kokken Jiang Mingxis morsomme og humoristiske grillmat med Xinjiang-smak vant alles oppmerksomhet; nykommeren Wang Kuis grill med lyssans, som en liten sol, lyste opp natten som sakte mistet lyset; Mester Wang Yinhui var den eneste kvinnelige grillmesteren, den anstendige stekingen overrasket alle...

April"Brann BBQ"


Natten falt sakte, og alle fikk også avslapning og lykke i opplevelsen av"gjør det selv for å ha nok mat og klær". Etter aktiviteten ryddet alle opp alt søppel og tok det bort for deponering.

Denne grillaktiviteten er basert på teamarbeidsånden, med avslappet og harmonisk kommunikasjon som kanal, slik at nye medarbeidere kan integreres godt i teamet, og skape en samarbeidende atmosfære av positiv interaksjon i teamet.

April"Brann BBQ"



Obteniu el preu més recent? Respondrem tan aviat com sigui possible (en 12 hores)

Política de privacitat